Eindelijk: Ruimte voor kwaliteit in zorg

Met een gerust hart je zorgvragers helpen en weten dat in je bedrijf alles structureel en wettelijk goed geregeld is.

Alle informatie op één plek

Met één stappenplan voldoen aan alle eisen

Duidelijkheid waar jouw bedrijf echt voor staat

"We schreeuwen om zorg professionals maar tegelijkertijd wordt het je erg moeilijk gemaakt om een goed bedrijf op te bouwen"

Als jij met een gerust hart je zorgvragers wilt helpen en rust in je hoofd wilt, dan helpt een bloeiend zorgbedrijf  je met een duidelijk structuur neer te zetten, zodat je alles op een plek hebt. 

Zij gingen je voor

Het is tijd om je bedrijf structureel goed neer te zetten, zodat je aandacht kunt geven aan je zorgvragers zonder kopzorgen

Stap 1

Vraag je gesprek aan

Als ondernemer wil je goed met je tijd om kunnen gaan en om te kijken of er een match is vraag ik je om eerst een aanvraagformulier voor een strategiegesprek in te vullen. 

Stap 2

Plan je afspraak

Na het invullen van het formulier zal ik een afspraak met je inplannen. Je ontvangt hiervoor van mij een e-mail, zodat je zelf een geschikte datum en tijdstip kunt kiezen.  

Stap 3

Krijg een bloeiend zorgbedrijf

Het gesprek vindt plaats via een videogesprek. Je ontvangt hiervoor een link en tijdens dit gesprek kijken we samen naar waar je staat met jouw zorgbedrijf. Waar je tegenaan loopt, wat je verlangens zijn en of het programma echt een match is voor jou.

Hi, ik ben Sabine Seijen ten Hoorn

Ik help zelfstandige zorg professionals met het verkrijgen van de juiste kennis, zodat je voldoet aan alle eisen en met een gerust hart kunt zorg verlenen.

Net als jij, dacht ik in het begin dat een klachten en geschillencommissie, een verzekering en opdrachten voldoende waren op te starten als zelfstandige. Tot ik controle kreeg van de belastingdienst en de Gezondheidsinspectie.

Ik wilde alles tot op de bodem uitzoeken, want als het mij niet duidelijk was, wie dan wel?

Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en nergens vond ik het juiste antwoord. Het heeft mij heel veel tijd gekost om eindelijk mijn zorgbedrijf op te zetten, zodat het aan alle eisen voldeed.

Maar wat als ik anderen kon helpen met een simpel stappenplan? Als ik ervoor kan zorgen dat alle informatie op één plaats staat en dat iemand zich niet meer zo onzeker  voelt, maar weet dat alles (juridisch) in orde is, zodat je zonder zorgen je passie kunt uitvoeren.

Ik heb meer dan tientallen deelnemers geholpen met het vinden van de juiste kennis en meer in je kracht te gaan staan.

En ik kan jou ook helpen om meer rust te creëren, omdat je weet dat jouw bedrijf op orde is.

“Voldoet mijn bedrijf aan wet en regelgeving? Hoe kan ik de financiële kant van mijn bedrijf efficiënter inrichten? En waar sta ik eigenlijk voor met mijn bedrijf?

Om antwoord te krijgen op deze vragen ben ik bij Sabine in het traject gestapt.

Het volgen van het traject heeft mij veel tijdswinst opgeleverd. Door de duidelijke structuur van het programma en het hebben van een stappenplan had ik duidelijke deadlines. Daarnaast heb ik er een nieuw netwerk van gelijkgestemde zelfstandige zorgprofessionals aan overgehouden.”

- Sarina Marlisa

Dat voortdurende gevoel van onrust...

Omdat je niet meer overziet wat je allemaal moet regelen voor je bedrijf. Daar wil je vanaf.
Je wil zorg verlenen. Het beste van jezelf geven. Zonder je druk te hoeven maken over je administratie. Of je wel voldoet aan die al die eisen.


Eisen die ook nog eens in onbegrijpelijke taal is geschreven. Waardoor je, als je juridisch niet alles op orde hebt, je niet alleen boetes krijgt maar ook nog eens privé aansprakelijk gesteld kan worden.


Dat is niet waarom je als zelfstandige bent gaan werken. En gelukkig hoeft dat ook niet.


Het goede nieuws is dat je in een vitaal bedrijf kan opzetten die wel voldoet aan de regelgeving zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.


Tijdens Een bloeiend zorgbedrijf leer je precies hoe je dit moet doen zodat je eindelijk rust hebt in je hoofd en je met alle aandacht kunt zorg verlenen.

Dit ga je leren

Hoe je een succesvol bedrijf opzet

Alles begint bij een goede basis, zonder een duidelijk doel doe je van alles maar bereik je heel weinig. 

In deze module leer je hoe je een goede missie, visie bedenkt en hoe je een aanbod kunt beschrijven, nadat je een doelgroep gekozen hebt. 

 

Vanuit hier ga je je strategie bepalen en zul je de basis stappen voor de AVG en leren en evalueren opzetten.  

Zodat je aan het eind van het programma exact kunt vertellen, wie je bent, wat je doet en wat het resultaat is voor je zorgvrager. 

Wat doe je voor je marketing

Marketing is belangrijk voor je bedrijf, zodat je kunt laten zien dat je een ondernemer bent én dat je een expert bent in je vakgebied.

In deze module leer ik  je alles over branding en zichtbaar zijn, zodat je aan het einde van het programma authentiek zichtbaar kunt zijn. Zowel op je website als social media kanalen

Hoe je een kwaliteits-management systeem opzet

Je gaat het deel van het kwaliteitsmanagementsysteem opzetten, wat te maken heeft met je volledige bedrijfsidentiteit. 

Van missie tot aan de  randvoorwaarden van je bedrijf 

Wat je krijgt

Weten dat jij alles op orde hebt, zodat jij met meer zelfvertrouwen kunt ondernemen.

Een bloeiend zorgbedrijf geeft inzicht over jezelf en over jouw zorgbedrijf. Het zorgt ervoor dat je stilstaat bij wat je nu eigenlijk echt aan het doen bent, zodat je betere keuzes kunt maken en/of een verdiepingsslag kunt maken in je bedrijf. Naast de cursus een bloeiend zorgbedrijf kun je extra coaching boeken.


Je richt structureel je bedrijf op, zodat je meer balans creëert tussen werk en privé en een betere kijk hebt op de wet- en regelgeving.

“Ik heb nooit beseft dat een doelgroep kiezen zo belangrijk is, dat een missie en visie je bedrijf zoveel voor je bedrijf kan doen en dat het écht richting geeft aan je bedrijf.

Wat ik deed altijd maar wat…  Dat ik nu alles op orde heb voor wat betreft de wet- en regelgeving betreft, geeft mij heel veel rust.”
- Jolanda van der Schans

Echt weten waar je mee bezig bent als zorgondernemer in de medische- en geestelijke zorg

Je werkt met 'eigen clienten'

Een bloeiend zorgbedrijf helpt je bij het krijgen van inzicht in je bedrijf, zodat jij veel duidelijker kunt aangeven wat jij van een zorgvrager nodig hebt om wettelijk en juridisch op orde te zijn.

Het helpt je meer verdieping te vinden in je bedrijf, zodat je steeds beter kunt kiezen of een zorgvrager echt bij je past.

Je werkt via instellingen/bemiddeling

Een bloeiend zorgbedrijf helpt je jouw administratie op orde te krijgen.

Dit helpt je om aan te tonen dat je een zorgbedrijf bent en niet in dienst bent van een instelling. 


Het geeft je inzicht in waar jij verantwoordelijk bent binnen de processen van je eigen bedrijf. 

Ben je klaar om stappen te zetten en je bedrijf structureel op te bouwen? Zodat je kunt werken aan je persoonlijke groei, rust in hoofd krijgt en kunt doen waar jij goed in bent; Zorgverlenen...

Veelgestelde vragen

Door het volgen van mijn programma’s heb je een plek, waar je al je vragen kunt stellen en waar je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Alles in het programma wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Je krijgt alle informatie via een duidelijk stappenplan en alle informatie die je nodig hebt om je bedrijf op te bouwen vind je op een plek.

Naast deze cursus kun je met mij afspraken maken over 1 op 1 coaching. We kijken dan samen naar je hulpvraag en daar ondersteun ik je bij

Een voorwaarde om het programma te kunnen volgen is dat je minimaal 4-5 uur per week ruimte maakt om te werken aan het opbouwen van je bedrijf, zodat je echt de juiste kennis tot je kan nemen en ervoor kan zorgen dat je ook echt rust in je hoofd krijgt.
Met bovenstaande formulieren voldoe je nog niet aan alle regelgeving van de inspectie en de belastingdienst. Hiermee heb je nog geen kwaliteitsmanagementsysteem. Door het volgen van een bloeiend zorgbedrijf, heb je een volledig zorgondernemersplan, je kwaliteitsmanagementsysteem op orde en kun je in de toekomst je HKZ keurmerk halen.
Het programma bestaan uit video’s en werkopdrachten, waar alles in begrijpelijke en heldere taal wordt uitgelegd. Als je vragen hebt en je komt er even niet uit, heb je altijd de mogelijkheid om een berichtje naar mij te sturen, zodat ik je direct verder kan helpen.