Ervaringen

Lees hier hoe andere zorgprofessionials een samenwerking met Sabine hebben ervaren.

“Toen ik begon dacht ik erover dat ik mogelijk meer cliënten zou willen binnenhalen, maar ik hikte er erg tegenaan om mezelf te presenteren b.v. bij de gemeente. Deze training dwingt me om er voor te zorgen dat ik mezelf op de kaart zet, hoewel ik dat nog steeds erg moeilijk vind. Vooral zichtbaar voor mezelf is dat ik mijn missie/visie op papier zet. Ik heb het er thuis wel over, soms, dus ziet mijn familie er een klein beetje van, maar niet veel. En nog zeker niet genoeg naar de buitenwereld!”

“Voldoet mijn bedrijf aan wet en regelgeving? Hoe kan ik de financiële kant van mijn bedrijf efficiënter inrichten? En waar sta ik eigenlijk voor met mijn bedrijf?

Om antwoord te krijgen op deze vragen ben ik bij Sabine in het traject gestapt.

Het volgen van het traject heeft mij veel tijdswinst opgeleverd. Door de duidelijke structuur van het programma en het hebben van een stappenplan had ik duidelijke deadlines. Daarnaast heb ik er een nieuw netwerk van gelijkgestemde zelfstandige zorgprofessionals aan overgehouden.”

- Sarina Marlisa

“Wie had het gedacht, maar ik ga plezier krijgen in de training! Ik meet het dat ik heel erg blij ben met jou. Afgelopen dagen waren zwaar, want ik ben mezelf echt tegen gekomen, maar daardoor ook na gaan denken wat anders moet, dus de training brengt me nu al heel veel!”

Video afspelen

“Sabine is je wegwijzer! Ze zet je terug op je eigen voeten en laat je zelf nadenken. Ze leidt je daar naar waar je moet wezen.
Ze is de zorgprofessional met veel kennis over zorg en het ondernemerschap. Ze doet het vanuit passie en dat is te merken. Sabine wil de de zorg naar een hoger level tillen. En dat kan ze, dus wil je stappen maken? Dan moet je zeker bij Sabine zijn.”

- Corina Thijssen
Video afspelen

“Dankzij jou kijk ik ook anders naar mijn bedrijf!”

“Sabine is een criticus, op een positieve manier. Ze stelt kritische vragen, die je helpen om daar te komen waar je eerst niet bij kon komen. Dit levert je fantastische resultaten op. Sabine is een gids en een harde werker met oog voor detail. Wat ze doet, doet ze met overgave! Ze is een luisterend oor en ze is oplossingsgericht. Met hulp van Sabine kan je net dat beetje extra geven om je bedrijf te runnen zoals dat moet.”

- Marisa Carboni

“Ik ben vooral verbaasd hoeveel zelfstandigen er aan het werk zijn zonder dat ze wettelijk alles in orde hebben. Hier hoor ik dus ook bij en ik denk dat heel veel mensen het vaak niet eens weten. Dit was voor mij een ene opener. Ook kwam ik er al vrij snel achter dat ik in een ‘verkeerde’ doelgroep aan het werk ben. Weten waar je hart niet ligt, is ook een stap vooruit!”

Video afspelen