Met de juiste kennis voldoen aan de
Wet Kwaliteit Klachten & Geschillen Zorg

Als zorgprofessional zonder kopzorgen kwalitatieve zorg verlenen

De WKKGZ volledig op orde

Je kwaliteitsmanagementsysteem geschreven

Aan kunnen tonen dat jij kwaliteit levert

We worden om de oren geslagen met wetgevingen, maar duidelijk uitleggen wat je als zelfstandige moet regelen… Dat doen ze dan weer niet!

Als jij kwalitatieve zorg wilt verlenen zonder continue onzeker te zijn of je alles op orde hebt, dan helpt WKKGZ op orde om te voldoen aan deze wetgeving.

Zij ging je voor

Ben je het zat om door de bomen het bos niet meer te zien? Tijd om te zorgen dat je bedrijf voldoet aan de WKKGZ, zodat je kan werken zonder kopzorgen.

Stap 1

Vraag je gesprek aan

Als ondernemer wil je goed met je tijd om kunnen gaan en om te kijken of er een match is vraag ik je om eerst een aanvraagformulier voor een strategiegesprek in te vullen. 

Stap 2

Plan zelf je afspraak

Na het invullen van het formulier zal ik een afspraak met je inplannen. Je ontvangt hiervoor van mij een e-mail, zodat je zelf een geschikte datum en tijdstip kunt kiezen.  

Stap 3

Voldoe aan de WKKGZ

Het gesprek vindt plaats via een videogesprek. Je ontvangt hiervoor een link en tijdens dit gesprek kijken we samen naar waar je staat met jouw zorgbedrijf. Waar je tegenaan loopt, wat je verlangens zijn en of het programma echt een match is voor jou.

Hi, ik ben Sabine Seijen ten Hoorn

Toen ik startte als zelfstandige in de zorg, en mijn kwaliteitsmanagementsysteem moest schrijven, kwam ik mijzelf tegen.

Ondanks dat ik best veel werkervaring heb met aanbesteden en keurmerken, blokkeerde ik omdat ik het wilde perfect doen! Ja, je werkt toch met mensen..


Ik zag er steeds zo tegenop dat ik het steeds uitstelde.

 

Ik besefte mij dat als dit met mijn ervaring gebeurd: “hoe moeten andere zelfstandige zorgprofessionals zich dan voelen?”


Als je het gevoel hebt dat je er geen kaas van gegeten hebt, dan snap ik dat jij ook blokkeert als je wilt voldoen aan alle regels binnen de WKKGZ.

 

Met de WKKGZ op orde in 120 dagen, kan ik jou helpen met het verkrijgen van de juiste kennis, zodat je voldoet aan alle eisen en met een gerust hart kunt zorg verlenen.

 

Dit heb ik inmiddels al met tientallen deelnemers gedaan.

“Sabine is een professional met veel kennis over de zorg en het ondernemerschap. Ze doet het vanuit passie en dat is te merken. Sabine weet waar ze het over heeft en heeft een algemeen doel om de zorg en vooral het ondernemerschap binnen de zorg te verbeteren en naar een hoger level te tillen. En dat kan ze, dus wil je stappen maken?

Dan moet je zeker bij Sabine zijn!”

- Christian Jansen

Het eeuwige gevoel: “Is het wel goed genoeg?”

Omdat je bang bent dat je alles maar half doet en niet weet of je het juridisch wel goed hebt geregeld. Want je bent juridisch met je hele privé-vermogen aansprakelijk, wat wel heel spannend kan zijn…

Dit is niet waar je voor gekozen hebt. Je koos ervoor om te gaan ondernemen voor meer vrijheid, meer tijd en aandacht voor de zorgvrager.

Het goede nieuws is dat je in 120 dagen ervoor kunt zorgen dat je aan dé wetgeving voor zelfstandige zorgprofessionals voldoet, zodat jij eindelijk rust in je hoofd hebt en je kunt focussen in dat waar jij goed in bent: ‘Zorgverlenen.’

Dit is waar je aan gaat werken

Beleid schrijven volgens WKKGZ voor ZZP’ers

Waarborgen van kwaliteit

Schrijven van kwaliteits managementsysteem

Wat je krijgt

Alles op één plek, zodat je structuur en overzicht hebt in je bedrijf.

De WKKGZ op orde geeft je inzicht in de kwaliteitseisen waar jij aan moet voldoen, je hebt je volledige kwaliteitsmanagementsysteem geschreven op basis van de HKZ norm voor zelfstandige zorgprofessionals, zodat jij echt kunt aantonen dat je kwaliteit levert.

Rust in je hoofd, je volledige administratie op orde. Na dit programma is het alleen nog een kwestie van bijhouden. Mocht je willen kun je ervoor kiezen om HKZ te certificeren.
“Ik heb nooit beseft dat een doelgroep kiezen zo belangrijk is, dat een missie en visie je bedrijf zoveel voor je bedrijf kan doen en dat het écht richting geeft aan je bedrijf.

Wat ik deed altijd maar wat…  Dat ik nu alles op orde heb voor wat betreft de wet- en regelgeving betreft, geeft mij heel veel rust.”
- Jolanda van der Schans

Voldoen aan de WKKGZ en kwaliteit leveren

Je werkt met 'eigen clienten'

De WKKGZ op orde, helpt je jouw kwaliteitsmanagementsysteem op te bouwen, met het juiste beleid.

Het is gericht op HKZ voor ZZP’ers in de Zorg.

Je werkt aan het opzetten van digitale zorgdossiers, zodat je voldoet aan de eisen van de AVG.

Samenwerken met gelijkgestemde zorgondernemers en voldoen aan de intervisie plicht.

In het programma werk je aan een rapportagesysteem, waarbij je ten allen tijden kunt aantonen wie/wat/hoe en waarom bij incidenten en calamiteiten.

Je werkt via instellingen/bemiddeling

De WKKGZ op orde, helpt je om het kwaliteitsmanagementsysteem zo te schrijven dat je als zorgondernemer jouw deel van de WKKGZ op orde hebt en deze aansluit bij de instellingen, zodat jij juridisch en wettelijk alles op orde hebt. Het kwaliteitsmanagementsysteem is gericht op HKZ voor ZZP’ers in de Zorg.

In het programma werk je aan een rapportagesysteem, waarbij je ten allen tijden kunt aantonen wie/wat/hoe en waarom bij incidenten en calamiteiten

Samenwerken met gelijkgestemde zorgondernemers en voldoen aan de intervisie plicht.

Veelgestelde vragen

Het programma: “Een bloeiend zorgbedrijf” houdt zich bezig met de basis, zoals doelgroep bepalen, missie en visie, zodat je bedrijf richting krijgt. Zonder een bloeiend zorgbedrijf, kun je het programma WKKGZ op orde niet volgen. Als je namelijk van alles doet, dan doe je niets. Je moet namelijk eerst weten, voor welke doelgroep je er bent, zodat je kunt voldoen aan alle kwaliteitseisen voor deze doelgroep.

Door het volgen van mijn programma’s heb je een plek, waar je al je vragen kunt stellen en waar je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Alles in het programma wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Je krijgt alle informatie via een duidelijk stappenplan en alle informatie die je nodig hebt om je bedrijf op te bouwen vind je op een plek.
Een bloeiend zorgbedrijf en de WKKGZ zijn programma’s die elkaar opvolgen. Je kunt de keuze maken om er direct voor te kiezen om het als een groot programma achter elkaar te volgen.
Met bovenstaande formulieren voldoe je nog niet aan de WKKGZ,je hebt namelijk nog geen kwaliteitsmanagementsysteem en voldoe je nog niet aan alle eisen. De WKKGZ op orde helpt jou om bedrijf zo op te bouwen dat je voldoet aan deze eisen. Aan het einde van het programma heb je een volledig kwaliteitsmanagementsysteem.
Je hebt de mogelijk om te verlengen met 2 maanden, waar je via VIP coaching ondersteund wordt om het programma af te krijgen. Daarnaast behoud je een jaar lang toegang tot het programma, zodat je ook zonder coaching de tijd hebt om terug te kijken en verder te werken aan de opbouw van je bedrijf.
Het programma bestaan uit video’s en werkopdrachten, waar alles in begrijpelijke en heldere taal wordt uitgelegd. Als je vragen hebt en je komt er even niet uit, heb je altijd de mogelijkheid om een berichtje naar mij te sturen, zodat ik je direct verder kan helpen.

Er is een mogelijkheid om in 2 of 4 termijnen te betalen. Wanneer je kiest voor het pakket van beiden programma’s; Een bloeiend zorgbedrijf & WKKGZ op orde heb je de mogelijkheid om te betalen in 3 of 6 termijnen.